Qui som?

ORGANITZA:

L’Ateneu Abril és una associació d’educació popular, un espai d’agitació cultural, un projecte on desenvolupar les nostres inquietuds i que ens permeti participar activament de la vida social i cultural de la ciutat. Infants, joves i adults ens trobem a l’Ateneu per portar a terme tota mena d’activitats o per gaudir de les que impulsa la resta de membres. Fomentem i fem possible la participació des dels valors de la laïcitat i el progressisme. Amb la idea de fer de Barberà una ciutat més participativa i democràtica, oferint una alternativa d’educació popular intergeneracional, autogestionada, independent i transformadora.


L’Ateneu Abril és un paraigües d’iniciatives de l’expressió social i cultural. Per facilitar la nostra tasca, ens organitzem en seccions. Actualment l’integren: 

L’Esplai El Piolet, és una associació de lleure infantil per a infants de 5 a 16 anys, on a través d’activitats lúdiques, com tallers, excursions, jocs... els infants conviuen amb valors com la justícia, la solidaritat i la pau. 

El Casal de Joves Obriu Pas, és una associació per a joves entre 16 i 30 anys que vol ser una eina de transformació social, una alternativa de lleure, un espai on els joves puguin organitzar-se col·lectivament per desenvolupar les seves inquietuds. 
El Casal Popular Tangram, és una associació cultural per a persones a partir dels 30 anys, que s’ofereix com a una eina i un paraigües d’iniciatives per a la reflexió, l’expressió i el gaudi cultural o la descoberta de la natura, entre d’altres. Disposa de tres seccions: El grup gastronòmic,  el grup d'artesania i el Grup de Primera InfànciaLa Cooperativa de Consum La Trilla, som un grup de persones que ens hem unit per dur a terme un consum crític, compromès i sostenible. Facilitem l’accés al consum de productes ecològics i de comerç just. 


PATROCINA:

Carns Naturals una nova botiga a Barberà especialitzada en carns naturals i ecològiques, on també podràs trobar altres productes ecològics. COL·LABORA: 

Ajuntament de Barberà del Vallès